Acum citești
Cum îmi fac eu cafeaua, articol premium

Cum îmi fac eu cafeaua, articol premium

cum cafeaua italia

Hello! Ce faceți voi, copii? Mă bucur. În post-ul de azi vreau să vă povestesc cum îmi fac cafeaua. Hihi. Sunt atâtea moduri de a face cafea – niciunul nu este mai greșit sau mai corect! – , iar astăzi am să vi-l povestesc pe al meu. Am înțeles că multă lume nu face ca mine, așa că mi s-a părut important să vă spun cum fac eu. Sharing is caring. Nu fac nici mai bine, nici mai rău decât other people, este doar ALTFEL, așa cum v-am obișnuit la mine pe blog.

Cum a început totul

Bun. Întâi de toate, trebuie să vă mărturisesc ceva: eu nu beau cafea decât de 3 anișori! Ikr? M-am apucat să beau cafea după ce am trecut prin cea mai emoțională despărțire din viața mea (mai multe aici). Aveam foarte multe insecurități, noroc cu prietena mea #Lorelai care m-a înscris, cadou de ziua mea, la un curs de coffee management. Ge-ni-al. Link în bio. Ok, sunteți pregătiți să faceți cea mai yummy cafea? Pasul numărul 1. A, scuze, era să uit. Guys, am văzut foarte mult #hatespeech lately pe tema încălzitului apei la microunde și aș vrea să vă reamintesc că nu mai trăim în Evul Mediu. Ok? Ok.

Sooo, cafeaua…! Pentru început, selectați-vă cănuța favorită din dulap. Dacă nu aveți cănuță, funcționează și un păhărel mai wide, atât timp cât face sens cu aroma cafelei (vezi galerie foto). După ce ați selectat cănuța, puneți interiorul gol al cănuței în dreptul robinetului plin de la chiuveta din bucătărie.

Dacă aveți probleme…

Dacă nu aveți chiuvetă în bucătărie, și chiuveta din baie este în regulă, I guess. Când recipientul se umple 100%, turnați cănuța (ori, mai bine zis, apa din cănuță, că doar nu fierbeți cana cu totul, ppl) într-un ibric creativ. Be careful, eu am avut dăți în care am dat apă pe mine. Porniți aragazul – de obicei, eu cer ajutorul cui este prin casă, hihi – și așezați ibricul pe zona în flăcărele. Așteptați 7-8 minute și… Este că v-am făcut curioși? Ei bine, continuarea în post-ul de săptămâna viitoare, căci acum trebuie să mă pregătesc de un unboxing. Tchuss!

#coffeemanagement #qualitytime #vintage #retro #coffeeteame #inspiringother #crazyaf #creative

Vezi comentariile (0)

Lasă un gând

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.


© 2019-2022 Mezanin | Un proiect susținut de CONNECTARTS

Înapoi la etaj